Over CHJ Internet

CHJ Internet is in 2008 opgericht door Chris Bakker. Het eerste product van CHJ Internet was OK-onderzoek, de voorloper van het huidige RespondentenDatabase.nl. Andere diensten van CHJ Internet zijn My Carriculum en SelectYourNews.

CHJ Internet is gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder registratienummer 30244720.

Het adres van CHJ Internet is:

CHJ Internet
Beekstraat 6
3591 TR Utrecht

Indien u contact wenst op te nemen ons kunt u gebruik maken van onze contactpagina.

Website: CHJ Internet


My Carriculum

My Carriculum is een Facebook applicatie voor online autoliefhebbers. Vanuit een laagdrempelig social platform bespreken gebruikers hun eigen ervaringen met verschillende soorten en merken auto's en delen dit met vrienden en bekenden.

Voor de autobranche biedt My Carriculum per auto merk en type een overzicht van verschillende gebruikerservaringen. Door gebruik te maken van een universeel rapportagemethode zijn alle merken en typen met elkaar te vergelijken.

Website: My Carriculum


SelectYourNews

SelectYourNews biedt gebruikers een persoonlijke nieuwspagina waarop de headlines negen verschillende nieuwsmedia worden getoond. Tevens biedt SelectYourNews de mogelijkheid om de tijdlijn berichten van Facebook en Twitter te tonen.

Website: SelectYourNews